Webbutveckling

Behöver du en hemsida?

Med en bred expertis och många års erfarenhet i ryggen skapar vi webbplatser och applikationer som gör skillnad. Vi underhåller och vidareutvecklar även befintliga lösningar.

Ta del av nästa generations redaktörsupplevelse

Vi har utvecklat ett hemsidepaket för dig som snabbt behöver en prisvärd och bra hemsida. Vi har tänkt på prestanda, sökmotoroptimering, tillgänglighet, mobilanpassning etc. så att du inte behöver.

Paketet kallar vi för Storyblok Boilerplate för att vi kan "koka ihop" något konkret väldigt fort. Storyblok Boilerplate är dessutom en utmärkt grundplåt att bygga vidare på om nya behov uppstår.

Hemsidan administrerar du enkelt själv med Storybloks fantastiska redaktörsplattform.

Vad kostar det?

Du betalar en engångsavgift på 14 990 kr för Storyblok Boilerplate. Därefter betalar du 1 450 kr/mån för drift och underhåll.

I månadsavgiften ingår också supportavtal med prioriterad support, reducerat timpris för vidareutveckling samt tillgång till vårt ärendehanteringssystem.

Vidareutveckling och Underhåll

Vi bygger inte bara nytt utan vi vidareutvecklar och underhåller befintliga system också. Vi förstår att din produkt är levande och under ständig förvandling. Låt den förvandlas med oss.

Djupgående Interaktivitet

Vår kompetens inom Angular och Svelte gör att vi kan skapa webbapplikationer som inte bara imponerar visuellt utan också interagerar på djupet med användarna. Vare sig det handlar om en e-handelsplattform, en engagerande app eller en intern portal, kan vi förverkliga dina idéer.

Wordpress

Vi underhåller och utvecklar Wordpress-hemsidor efter dina önskemål. Med snart två decenniums erfarenhet av plattformen är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett behov!

Några verktyg i vår verktygslåda

Låt oss ta din webbplats till nya höjder!

Oavsett om du vill bygga nytt eller vidareutveckla något befintligt är vi redo att hjälpa dig.

Telefon: 0770-221 332 ‐ Hörnellgatan 4, 931 30 Skellefteå, Sverige ‐ hello@polr.se