Webbutveckling

Vi kombinerar nya teknologier med beprövade verktyg för att skapa snabba och imponerande digitala upplevelser

Med en bred expertis och många års erfarenhet i ryggen skapar vi webbplatser och applikationer som är visuellt tilltalande och användarvänliga. Både för slutanvändaren och dig.

Sökmotorvänlighet ingår

Genom att leverera snabbladdad korrekt strukturerad kod och tillhandahålla verktyg för att finjustera meta data så finns alla förutsättningar på plats för att din hemsida ska synas högt upp i sökmotorer.

En stor del av ansvaret när det kommer till SEO ligger på redaktören. Vi har sammanställt en lista med punkter att tänka på när du skapar SEO-anpassat innehåll.

Djupgående Interaktivitet

Vår kompetens inom Angular och Svelte gör att vi kan skapa webbapplikationer som inte bara imponerar visuellt utan också interagerar på djupet med användarna. Vare sig det handlar om en e-handelsplattform, en engagerande app eller en intern portal, kan vi förverkliga dina idéer.

Vidareutveckling och Underhåll

Vi bygger inte bara nytt utan vi vidareutvecklar och underhåller befintliga system också. Vi förstår att din produkt är levande och under ständig förvandling. Låt den förvandlas med oss.

Ta del av nästa generations redaktörsupplevelse med SvelteKit och Storyblok

Vi gillar att ligga i framkant och erbjuder stolt SvelteKit och Storyblok i vår verktygslåda. Med SvelteKit kan vi bygga webbplatser med enastående prestanda och användarvänlighet. Genom att kombinera SvelteKit med Storyblok, ett kraftfullt Headless CMS, kan vi säkerställa en smidig och flexibel innehållshantering som ger dig full kontroll över din webbplats. Läs mer om vårt erbjudande här.

Några verktyg i vår verktygslåda

Låt oss ta din webbplats till nya höjder!

Oavsett om du vill bygga nytt eller vidareutveckla något befintligt är vi redo att hjälpa dig.

Telefon: 0770-221 332 ‐ Hörnellgatan 4, 931 30 Skellefteå, Sverige ‐ hello@polr.se